Anne-Marie Delmotte Lecher antenna Instructor, Researcher and Author
Lecher antenna used by AM Delmotte

Lecher Antenne research, opleiding en boeken © 2023

Gratis Lecher antenne basisopleiding in Oostende op zaterdag 29 juli 2023

Opleidingen worden gegeven aan kleine groepen zodat iedereen voldoende persoonlijke attentie kan krijgen

LECHER ANTENNE BASISOPLEIDING

GRATIS* LECHER ANTENNE OPLEIDING IN OOSTENDE BELGIË
*mits aankoop van 1 online Lecher antenne groepscoaching sessie van 3 uur (2x 1,5 uur)

OPLEIDING 20 JANUARI 2024 van 13uur30 tot 18 uur
MAXIMUM 10 DEELNEMERS
INSCHRIJVING TEN LAATSTE OP 19 JANUARI 2024 MIDDERNACHT

Lesgeefster is Anne-Marie Delmotte: wetenschapper, auteur van 11 Lecher antenne boeken en ridder in de Leopoldsorde

INHOUD:
De sessie in Oostende is voornamelijk gericht op het gebruik van de Lecher antenne en het uitvoeren van praktische oefeningen.
De theoretische kant van de opleiding zal uitgebreider aan bod komen in de online sessies via Zoom.
-Wat is een Lecher antenne
-Hoe werkt een Lecher antenne - de wetenschap achter de Lecher antenne -Wat zijn de voordelen van het werken met een Lecher antenne als meetinstrument
-Belang van een gunstige instelwaarde
-Waar kan een Lecher antenne voor gebruikt worden
-Wat zijn de toepassingen
-Waartoe dient de metalen massa en het gemagnetiseerd staafje
-Correct leren hanteren en gebruiken van de Lecher antenne door middel van eenvoudige oefeningen voor geobiologie en bioenergetica
-Hoe een broadcasting opstellen teneinde positieve energieën te diffuseren
-Meten in de natuur vlakbij na de sessie (optie en als het weer het toelaat)

WAAR: Oostende (Mariakerke) België

Er zijn maar een beperkt plaatsen beschikbaar aangezien er met zeer kleine groepen wordt gewerkt en iedereen persoonlijke aandacht krijgt. Maximum 15 deelnemers. Tijdig reserveren is dus de boodschap.

De mooie en moderne zaal bevindt in het NIEUW zwembad Brigitte Becue op de hoek Northlaan/Nieuwpoortsesteenwegen is op 4 minuten te voet van het strand en de zee. We hebben een hele grote zaal met veel ruimte om te meten.
Er zal ook buiten gemeten worden in de natuur indien het weer het toelaat.

Er is een ondergrondse parking met ingang langs de Nieuwpoortsesteenweg. Het tarief per 2 uur is 1,50 euro. Parkeerticket te valideren aan het onthaal (niet inbegrepen).

*De opleiding is GRATIS mits aankoop van 1 online Lecher antenne groepscoaching sessie van 3 uur (2x 1,5 uur). Dit combi pakket kost 149 euros en omvat een groepscoaching sessie ter waarde van 149 euros met de lesgeefster Anne-Marie Delmotte waarin de theorie verder in groep wordt besproken en waar u nog verdere vragen kunt stellen over de materie dat werd aangeleerd gedurende de sessie in Oostende. Bij aankoop van dit pakket krijgt u bijgevolg de live opleiding in Oostende GRATIS en wordt eveneens geen bijdrage gevraagd in de huurprijs van de zaal !

Het is mogelijk om dezelfde Lecher antenne van zeer hoogstaande kwalitiet aan te schaffen als die van de lesgeefster op de dag zelf en bij aanvang van de opleiding. Het is aangeraden dit op voorhand te laten weten.

Gelieve de opleidster, Anne-Marie Delmotte, per email te contacteren worden voor alle verdere informatie over de inhoud modaliteiten tot inschrijving: annemarielecherenergy@gmail.com

Lecher Antenna Training Course
Learn how to Dowse with a Lecher Antenna Geobiology Bio-energy Energies at Megalithic Sites Training Courses
Anne-Marie demonstrating how to screen crystals with a Lecher Antenna Learn Dowsing

Afwijzing van aansprakelijkheid: Het opvolgen en/of toepassen van de procedures en/of adviezen beschreven in de producten is volledig voor eigen verantwoordelijkheid. In ieder geval bij twijfel, maar ook bij ogenschijnlijke onschuldige (gezondheids)klachten, raadpleeg altijd eerst uw (huis)arts en/of specialist. Noch de lesfgeefster, noch de auteur, noch de uitgever of hun gemachtigden, kunnen voor eventuele gevolgen op welke wijze dan ook voortkomend uit de producten op deze website aansprakelijk worden gesteld. De lesgeefster of auteur van deze producten geeft geen medisch advies en geeft eveneens geen aanbevelingen naar het gebruik van een techniek als een vorm van behandeling voor fysieke of medische problemen. Een (huis)arts en/of specialist dienen steeds geconsulteerd te worden, zowel direct of indirect. De bedoeling van lefsgeefster en de auteur zijn alleen het aanbieden van informatie van algemene aard om u te helpen in uw zoektocht naar welzijn. In het geval u de gegevens in de producten op deze website gebruikt voor uzelf of anderen, dat uw constitutioneel recht is, nemen de lesgeefster, auteur en de uitgever of hun gemachtigden geen verantwoordelijkheid voor uw acties.

Anne-Marie coaching students during a Lecher Antenna Training Course
Studenten aan het oefenen in de Japanse tuin
Speciale opleiding aangepast aan CoVid19; ruime en goed geventileerde zaalSpeciale opleiding aangepast aan CoVid19; ruime en goed geventileerde zaalSpeciale opleiding aangepast aan CoVid19; ruime en goed geventileerde zaalSpeciale opleiding aangepast aan CoVid19; ruime en goed geventileerde zaal

Speciale opleiding Oostende Belgische kust Hotel Royal Astrid september 2020 aangepast aan lokale CoVid19 richtlijnen.

Beoordeling opleiding september 2020 in Oostende Belgische kust.

Beste Anne-Marie,

Graag wil ik even de tijd nemen om U te bedanken dat ik de Lecher antenne opleiding heb kunnen volgen te Oostende.
Deze unieke opleiding gaf mij, als beginner, de mogelijkheid om de Lecher antenne te leren kennen en correct te leren hanteren. De combinatie tussen geobiologie en bio energie zijn een echte meerwaarde om mij verder te laten ontwikkelen en tot nieuwe inzichten te komen in deze 2 domeinen.
De opzet van de training was volledig in lijn met de geldende COVID 19 regels en verliep steeds met de juiste nadruk op de veiligheid.
De juiste balans tussen theorie en praktijk gaf mij als leerling de kans om deze interessante materie meer eigen te maken. Door de sessie zowel in de zaal als buiten (in de Japanse tuin voor geobiologie) te laten doorgaan, maakt het mogelijk om de theorie direct in de praktijk te kunnen toepassen. Waarbij U steeds de nodige tips & tricks meegeeft aan elke deelnemer, volgens hun eigen behoeften en reeds bereikte niveau.
Door deze opleiding ben ik nog meer “curieus” geworden in de mogelijkheden die de Lecher antenne te bieden heeft.
Op basis van mijn observaties en positieve ervaringen die ik had tijdens deze opleiding beschouw ik U als zeer gedreven, creatief, analytisch-explorerend en een echte “subject matter expert” in het gebruik en toepassingen van de Lecher antenne.
Dank U dat ik de kans kreeg om Uw opleiding te mogen volgen en om Uw kennis te willen delen.

Met vriendelijke groeten,
Anoniem, Technicus Communicatiebedrijf

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF OM ALS EERSTE DE LAATSTE BERICHTEN TE ONTVANGEN

Naam *
E-mail *
Land *
Lecher antenne workshop Oostende
Lecher antenne cursus Oostende
Naar gedetailleerde informatie en registratie Lecher antenne BIORESONANTIE REMEDIES februari 24 op webshop