Gratis Lecher antenne bioenergetica Niveau 2 in Oostende op zaterdag 17 juni 2023

Opleidingen worden gegeven aan kleine groepen zodat iedereen voldoende persoonlijke attentie kan krijgen

Learn how to Dowse with a Lecher Antenna Geobiology Bio-energy Energies at Megalithic Sites Training Courses
Anne-Marie demonstrating how to screen crystals with a Lecher Antenna Learn Dowsing

Afwijzing van aansprakelijkheid: Het opvolgen en/of toepassen van de procedures en/of adviezen beschreven in de producten is volledig voor eigen verantwoordelijkheid. In ieder geval bij twijfel, maar ook bij ogenschijnlijke onschuldige (gezondheids)klachten, raadpleeg altijd eerst uw (huis)arts en/of specialist. Noch de lesfgeefster, noch de auteur, noch de uitgever of hun gemachtigden, kunnen voor eventuele gevolgen op welke wijze dan ook voortkomend uit de producten op deze website aansprakelijk worden gesteld. De lesgeefster of auteur van deze producten geeft geen medisch advies en geeft eveneens geen aanbevelingen naar het gebruik van een techniek als een vorm van behandeling voor fysieke of medische problemen. Een (huis)arts en/of specialist dienen steeds geconsulteerd te worden, zowel direct of indirect. De bedoeling van lefsgeefster en de auteur zijn alleen het aanbieden van informatie van algemene aard om u te helpen in uw zoektocht naar welzijn. In het geval u de gegevens in de producten op deze website gebruikt voor uzelf of anderen, dat uw constitutioneel recht is, nemen de lesgeefster, auteur en de uitgever of hun gemachtigden geen verantwoordelijkheid voor uw acties.

Studenten aan het oefenen in de Japanse tuin
Lecher antenna training in Brittany France by Atlantic
Speciale opleiding aangepast aan CoVid19; ruime en goed geventileerde zaalSpeciale opleiding aangepast aan CoVid19; ruime en goed geventileerde zaalSpeciale opleiding aangepast aan CoVid19; ruime en goed geventileerde zaal

Speciale opleiding Oostende Belgische kust Hotel Royal Astrid september 2020 aangepast aan lokale CoVid19 richtlijnen.

KOMENDE
LECHER ANTENNE CURSUSSEN

BASISOPLEIDING
TE OOSTENDE OP 20 JANUARI 2024
en/of
LECHER ANTENNE BIORESONANTIE HARMONISERENDE REMEDIES GEDURENDE FEBRUARI 2024

Beoordeling opleiding september 2020 in Oostende Belgische kust.

Beste Anne-Marie,

Graag wil ik even de tijd nemen om U te bedanken dat ik de Lecher antenne opleiding heb kunnen volgen te Oostende.
Deze unieke opleiding gaf mij, als beginner, de mogelijkheid om de Lecher antenne te leren kennen en correct te leren hanteren. De combinatie tussen geobiologie en bio energie zijn een echte meerwaarde om mij verder te laten ontwikkelen en tot nieuwe inzichten te komen in deze 2 domeinen.
De opzet van de training was volledig in lijn met de geldende COVID 19 regels en verliep steeds met de juiste nadruk op de veiligheid.
De juiste balans tussen theorie en praktijk gaf mij als leerling de kans om deze interessante materie meer eigen te maken. Door de sessie zowel in de zaal als buiten (in de Japanse tuin voor geobiologie) te laten doorgaan, maakt het mogelijk om de theorie direct in de praktijk te kunnen toepassen. Waarbij U steeds de nodige tips & tricks meegeeft aan elke deelnemer, volgens hun eigen behoeften en reeds bereikte niveau.
Door deze opleiding ben ik nog meer “curieus” geworden in de mogelijkheden die de Lecher antenne te bieden heeft.
Op basis van mijn observaties en positieve ervaringen die ik had tijdens deze opleiding beschouw ik U als zeer gedreven, creatief, analytisch-explorerend en een echte “subject matter expert” in het gebruik en toepassingen van de Lecher antenne.
Dank U dat ik de kans kreeg om Uw opleiding te mogen volgen en om Uw kennis te willen delen.

Met vriendelijke groeten,
Anoniem, Technicus Communicatiebedrijf

Beoordeling opleiding juni 2023 in Oostende Belgische kust.

Beste Anne-Marie Delmotte,
Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor de Bio Energie Niveau 2 opleiding met de Lecher antenne die ik op 17 juni 2023 bij jou heb gevolgd. Ik ben zeer tevreden met de ervaring en heb enorm veel bijgeleerd gedurende de cursus.

Een van de dingen die me opviel was de kwaliteit van de uitleg die je gaf. Het was duidelijk dat je een diepgaande kennis hebt van het onderwerp en je wist dit op een begrijpelijke en toegankelijke manier over te brengen. Hierdoor was het voor mij als student gemakkelijk om de lesstof te begrijpen en te volgen.

Wat ik ook erg waardeerde, was de mogelijkheid om te oefenen en vragen te stellen tijdens de cursus. Je creëerde een leeromgeving waarin iedereen zich vrij voelde om vragen te stellen en actief deel te nemen aan de praktische oefeningen. Hierdoor kreeg ik als student de kans om echt dieper in het onderwerp te duiken en mijn vaardigheden te ontwikkelen.

Wat me ook opviel was jouw betrokkenheid bij de studenten. Je zorgde ervoor dat iedereen gezien en gehoord werd, en je stond open voor alle vragen die we hadden over het thema. Deze persoonlijke benadering zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en dat ik het gevoel had dat ik altijd bij jou terecht kon voor hulp en advies.

Al met al wil ik de Bio Energie Niveau 2 opleiding met de Lecher antenne van harte aanbevelen aan anderen. Het was een waardevolle ervaring en ik kijk nu al uit naar het volgende niveau, Niveau 3. Hartelijk dank voor jouw inzet en de inspirerende lessen!
Kimberly Laleman ( Chi kracht praktijk )

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF OM ALS EERSTE DE LAATSTE BERICHTEN TE ONTVANGEN

Naam *
E-mail *
Land *
Lecher antenne opleidingen, sessies en cursus België
Lecher antenne opleidingsssessies aan Belgische kust 2023Lecher antenne opleidingsssessies aan Belgische kust 2023Lecher antenne opleidingsssessies aan Belgische kust 2023Lecher antenne opleidingsssessies aan Belgische kust 2023Lecher antenne opleidingsssessies aan Belgische kust 2023
Lecher antenne bioenergetica te oostende

LECHER ANTENNE BIOENERGETICA NIVEAU 2

GRATIS* LECHER ANTENNE OPLEIDING IN OOSTENDE BELGIË
*mits aankoop online coaching sessie

OPLEIDING 17 JUNI 2023 van 13 uur tot 18 uur
MAXIMUM 10 DEELNEMERS
INSCHRIJVING TEN LAATSTE OP 15 JUNI 2023

LESGEEFSTER is Anne-Marie Delmotte: wetenschapper, auteur van 10 Lecher antenne boeken en ridder in de Leopoldsorde

INHOUD
Uitgebreid bilan bio-energiëen
Meten van meridianen en chakras op verschillende niveaus
Equilibreren en bijstellen van de bio-energieën
Werken met kleurtherapie door middel van Lecher antenne
Oefeningen

VEREISTEN
Lecher antenne Bioenergetica Niveau 1 hebben gevolgd live of offline of Bio Niveau 1 hebben ingestudeerd met behulp van de "Praktische Gids voor het werken met de Lecher antenne" geschreven door Anne-Marie Delmotte
Een Lecher antenne met massa en elektrische kabel is onontbeerlijk om deze opleiding te volgen.

WAAR: Oostende (Mariakerke) België

Er zijn maar enkele plaatsen beschikbaar aangezien er met zeer kleine groepen wordt gewerkt en iedereen persoonlijke aandacht krijgt. Maximum 10 deelnemers. Tijdig reserveren is dus de boodschap.

De mooie en moderne zaal bevindt in het NIEUW zwembad Brigitte Becue op de hoek Northlaan/Nieuwpoortsesteenweg en is op 4 minuten te voet van het strand en de zee. We hebben een hele grote zaal met veel ruimte om te meten.
Er zal ook buiten gemeten worden in de natuur indien het weer het toelaat.

's Middags voor aanvang van de cursus kan een snack genuttigd worden in de horecavoorziening Barkedeine die zich in hetzelfde gebouw als de zaal bevindt (niet inbegrepen).
Er is een ondergrondse parking met ingang langs de Nieuwpoortsesteenweg. Het tarief per 2 uur is 1,50 euro. Parkeerticket te valideren aan het onthaal (niet inbegrepen). de parking is voorlopig nog gratis.

*De opleiding is GRATIS mits aankoop starterpakket. Dit starterpakket kost 139 euros en omvat een online groepssessie met de lesgeefster Anne-Marie Delmotte van 2 uur waarin op individuele basis wordt nabesproken wat u heeft geleerd tijdens de opleiding in Oostende.
Bij aankoop van dit starterpakket krijgt u bijgevolg de live opleiding GRATIS en wordt eveneens geen bijdrage gevraagd in de huurprijs van de zaal !

LECHER ANTENNE
Gelieve uw Lecher antenne mee te brengen. De Lecher antenne dient voorzien te zijn van volgende accesoires: elektrische kabel en metalen massa.

Het paarse vakje brengt u naar de webshop waar u verdere informatie vindt en kunt reserveren.

De opleidster, Anne-Marie Delmotte, kan u per e-mail contacteren: annemarielecherenergy@gmail.com

Naar gedetailleerde informatie en registratie Lecher antenne BASISOPLEIDING 20 januari 2024 op webshop
Lecher antenne Bioenergetica workshop Delmotvibres-methode
Lecher antenne leren Anne-Mari Delmotte
Naar gedetailleerde informatie en registratie Lecher antenne BIORESONANTIE REMEDIES februari 24 op webshop
Anne-Marie Delmotte Lecher antenna Instructor, Researcher and Author
Lecher antenna used by AM Delmotte

Lecher Antenne research, opleiding en boeken © 2023