Anne-Marie Delmotte Lecher antenna Instructor, Researcher and Author
Lecher antenna used by AM Delmotte

Lecher Antenne research, opleiding en boeken © 2023

E-mail: annemarielecherenergy@gmail.com

Facebook pagina: @Lecher antenne opleiding en boeken

YouTube kanaal (Fr en Eng): Antenne de Lecher - Lecher Antenna

Website Frans: www.antennedelecherradiesthesie.com

Boeken en website in het Engels en Nederlands:www.lecherantenna-antennedelecher.com

BIOGRAFIE, SOCIALE MEDIA EN CONTACT INFORMATIE

Anne-Marie Delmotte studeerde af met grote onderscheiding als graduaat in de klinische scheikunde en werkt als wetenschapper bij de Belgische overheid. In 2018 kreeg ze, voor haar werk,de titel van Ridder in de Leopoldsorde van koning Filip van België. Het werk dat ze voor de overheid doet is volledig verschillend van haar eigen persoonlijk energie onderzoeksproject.
Omdat ze overgevoelig is voor alle soorten energieën zocht ze naar een wetenschappelijk instrument dat in staat is om deze energieën objectief te meten.
In 1987 introduceerde een arts haar in België tijdens een medisch consult tot de Lecher antenne. In 2008 kon ze er zelf eindelijk haar instrument kopen waar ze al lang naar op zoek was. Ze volgde verschillende basisopleidingen voor het meten met de Lecher antenne voor het gebruik in geobiologie en bio-energie.
Ze besloot om metingen uit te voeren op plaatsen die bekend zijn voor hun speciale energieën zoals de kathedraal van Chartres bij Parijs, alsook diverse megalithische monumenten in Ierland en in Bretagne in Frankrijk. Na het miraculeuze herstel van haar moeder, die stervende was, na een equilibrering van haar energieën met de Lecher antenne besloot ze om nog meer te leren over bio-energie. Ze vond dit door middel van een aanvullende opleiding in België, verschillende boeken en een cursus in het Verenigd Koninkrijk. Ze heeft verder ook contact met dokters, architecten en andere gerenommeerde specialisten teneinde informatie en kennis uit te wisselen.
Anne-Marie bezit ook volgende kwalificaties: Meester/Leraar/Beoefenaar in USUI Reiki, Sjamanische Reiki en Kristal Reiki, alsook Beoefenaar Reiki saneren van ruimtes.

Delmotte Vibrating Energies Lecher Antenna Social Media
Anne-Marie Delmotte at the standing stones of Monteneuf in Brittany, one of the Megalithic sites she researched with the Lecher antenna
Lecher antenna boeken en opleidingen foto van auteur en opleidster Anne-Marie Delmotte