Anne-Marie Delmotte Lecher antenna Instructor, Researcher and Author
Lecher antenna used by AM Delmotte

Lecher Antenne research, opleiding en boeken © 2023

Opleidingen worden gegeven aan kleine groepen zodat iedereen voldoende persoonlijke attentie kan krijgen

Learn how to Dowse with a Lecher Antenna Geobiology Bio-energy Energies at Megalithic Sites Training Courses
Anne-Marie demonstrating how to screen crystals with a Lecher Antenna Learn Dowsing
Studenten aan het oefenen in de Japanse tuin
Lecher antenna training in Brittany France by Atlantic
Speciale opleiding aangepast aan CoVid19; ruime en goed geventileerde zaalSpeciale opleiding aangepast aan CoVid19; ruime en goed geventileerde zaalSpeciale opleiding aangepast aan CoVid19; ruime en goed geventileerde zaal

Speciale opleiding Oostende Belgische kust Hotel Royal Astrid september 2020 aangepast aan lokale CoVid19 richtlijnen.

BEOORDELING LECHER ANTENNE BIORESONANTIE HARMONISERENDE REMEDIES FEBRUARI 2024
Recent heb ik de de opleiding Lecher Antenne Bioresonantie Niveaus 3 en 4 Harmonische Remedies gevolgd bij Anne-Marie Delmotte, en ik kan in alle oprechtheid zeggen dat het een buitengewone ervaring was. Vanaf het allereerste moment merk je de perfecte balans tussen wetenschap en persoonlijke benadering.
Anne-Marie, een ware wetenschapper met een achtergrond als Klinisch Chemicus, weet als geen ander hoe ze haar diepgaande kennis op een begrijpelijke en toegankelijke manier kan overbrengen.
Haar passie voor het onderwerp is echt voelbaar in elke les en haar toewijding aan haar studenten is bewonderenswaardig.
Deze opleiding is een absolute aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in het combineren van energetische en wetenschappelijke principes.
Na de opleiding kun je zelf met je lecher antenne meten, in een winkel waar ze remedies verkopen, welke remedies je op het moment nodig hebt om in balans te zijn. Dit bespaart je dan veel geld uit omdat je enkel de remedies die je nodig hebt aankoopt.
We zijn heel diep ingegaan op de werking en de aandachtspunten van de remedies die tijdens de metingen naar voor kwamen.
Op een gestructureerde en wetenschappelijke manier heeft Anne-Marie deze remedies met ons besproken op een manier dat voor iedereen begrijpbaar was.
Dankzij Anne-Marie ben ik niet alleen rijker aan kennis, maar ook geïnspireerd om verder te gaan op mijn eigen pad.
Dank je wel Anne-Marie.
Kimberly Laleman, Complementair Therapeut

Beoordeling opleiding september 2020 in Oostende Belgische kust.

Beste Anne-Marie,

Graag wil ik even de tijd nemen om U te bedanken dat ik de Lecher antenne opleiding heb kunnen volgen te Oostende.
Deze unieke opleiding gaf mij, als beginner, de mogelijkheid om de Lecher antenne te leren kennen en correct te leren hanteren. De combinatie tussen geobiologie en bio energie zijn een echte meerwaarde om mij verder te laten ontwikkelen en tot nieuwe inzichten te komen in deze 2 domeinen.
De opzet van de training was volledig in lijn met de geldende COVID 19 regels en verliep steeds met de juiste nadruk op de veiligheid.
De juiste balans tussen theorie en praktijk gaf mij als leerling de kans om deze interessante materie meer eigen te maken. Door de sessie zowel in de zaal als buiten (in de Japanse tuin voor geobiologie) te laten doorgaan, maakt het mogelijk om de theorie direct in de praktijk te kunnen toepassen. Waarbij U steeds de nodige tips & tricks meegeeft aan elke deelnemer, volgens hun eigen behoeften en reeds bereikte niveau.
Door deze opleiding ben ik nog meer “curieus” geworden in de mogelijkheden die de Lecher antenne te bieden heeft.
Op basis van mijn observaties en positieve ervaringen die ik had tijdens deze opleiding beschouw ik U als zeer gedreven, creatief, analytisch-explorerend en een echte “subject matter expert” in het gebruik en toepassingen van de Lecher antenne.
Dank U dat ik de kans kreeg om Uw opleiding te mogen volgen en om Uw kennis te willen delen.

Met vriendelijke groeten,
Anoniem, Technicus Communicatiebedrijf

Beoordeling opleiding juni 2023 in Oostende Belgische kust.

Beste Anne-Marie Delmotte,
Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor de Bio Energie Niveau 2 opleiding met de Lecher antenne die ik op 17 juni 2023 bij jou heb gevolgd. Ik ben zeer tevreden met de ervaring en heb enorm veel bijgeleerd gedurende de cursus.

Een van de dingen die me opviel was de kwaliteit van de uitleg die je gaf. Het was duidelijk dat je een diepgaande kennis hebt van het onderwerp en je wist dit op een begrijpelijke en toegankelijke manier over te brengen. Hierdoor was het voor mij als student gemakkelijk om de lesstof te begrijpen en te volgen.

Wat ik ook erg waardeerde, was de mogelijkheid om te oefenen en vragen te stellen tijdens de cursus. Je creëerde een leeromgeving waarin iedereen zich vrij voelde om vragen te stellen en actief deel te nemen aan de praktische oefeningen. Hierdoor kreeg ik als student de kans om echt dieper in het onderwerp te duiken en mijn vaardigheden te ontwikkelen.

Wat me ook opviel was jouw betrokkenheid bij de studenten. Je zorgde ervoor dat iedereen gezien en gehoord werd, en je stond open voor alle vragen die we hadden over het thema. Deze persoonlijke benadering zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en dat ik het gevoel had dat ik altijd bij jou terecht kon voor hulp en advies.

Al met al wil ik de Bio Energie Niveau 2 opleiding met de Lecher antenne van harte aanbevelen aan anderen. Het was een waardevolle ervaring en ik kijk nu al uit naar het volgende niveau, Niveau 3. Hartelijk dank voor jouw inzet en de inspirerende lessen!
Kimberly Laleman ( Chi kracht praktijk )

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF OM ALS EERSTE DE LAATSTE BERICHTEN TE ONTVANGEN

Naam *
E-mail *
Land *
Lecher antenne opleidingen, sessies en cursus België
Lecher antenne opleidingsssessies aan Belgische kust 2023
Lecher antenne bioenergetica te oostende
Lecher antenne Bioenergetica workshop Delmotvibres-methode
Lecher antenne leren Anne-Mari Delmotte

Afwijzing van aansprakelijkheid: Het opvolgen en/of toepassen van de procedures en/of adviezen beschreven in de producten is volledig voor eigen verantwoordelijkheid. In ieder geval bij twijfel, maar ook bij ogenschijnlijke onschuldige (gezondheids)klachten, raadpleeg altijd eerst uw (huis)arts en/of specialist. Noch de lesfgeefster, noch de auteur, noch de uitgever of hun gemachtigden, kunnen voor eventuele gevolgen op welke wijze dan ook voortkomend uit de producten op deze website aansprakelijk worden gesteld. De lesgeefster of auteur van deze producten geeft geen medisch advies en geeft eveneens geen aanbevelingen naar het gebruik van een techniek als een vorm van behandeling voor fysieke of medische problemen. Een (huis)arts en/of specialist dienen steeds geconsulteerd te worden, zowel direct of indirect. De bedoeling van lefsgeefster en de auteur zijn alleen het aanbieden van informatie van algemene aard om u te helpen in uw zoektocht naar welzijn. In het geval u de gegevens in de producten op deze website gebruikt voor uzelf of anderen, dat uw constitutioneel recht is, nemen de lesgeefster, auteur en de uitgever of hun gemachtigden geen verantwoordelijkheid voor uw acties.

Lecher antenne opleiding
Lecher antenne Bioresonantie opleiding

Er zijn live opleidingen voorzien te Oostende aan de Belgische kust op zaterdagen van 13u30 tot 18u:
Ik heb een veel grotere zaal gereserveerd zodat we ook veel plaats en een vrije ruimte hebben om te oefenen.
8 februari 2025: BASISOPLEIDING

15 februari 2025: BIOENERGETICA NIVEAU 1

22 februari 2025: BIOENERGETICA NIVEAU 2 + OEFENEN

15 maart 2025: BIOENERGETICA REMEDIES NIVEAU 3 en 4 + OEFENEN

22 maart 2025: GEOBIOLOGIE BASIS
Details zullen binnenkort beschikbaar zijn.

U kan reeds reserveren per e-mail om uw plaats te verzekeren: annemarielecherenergy@gmail.com

Nieuw boek over de Lecher antenne

NIEUW BOEK OVER DE LECHER ANTENNE
Klik op foto van het boek voor informatie en om te bestellen

Boek fysische resonerende vibraties van de Lecher antenne