Anne-Marie Delmotte Lecher antenna Instructor, Researcher and Author
Lecher antenna used by AM Delmotte

Lecher Antenne research, opleiding en boeken © 2023

Praktische Gids voor het werken met de Lecher antenne

Praktische Gids voor het werken met de Lecher Antenne - Uitgebreide basisopleiding voor het gebruik in geobiologie en bio-energie
pagina's in kleur
ISBN 9789082802665

cover Praktische Gids voor het werken met de Lecher antenne

Deze Praktische Gids is bedoeld voor iedereen die wenst te leren de Lecher antenne te gebruiken voor hun woning, zichzelf, familie, vrienden en/of op plaatsen van speciale energie.

Geobiologie: dit deel omvat een inleiding tot geopathische stress en elektromagnetische straling, hoe de Lecher antenne te hanteren voor het meten en zenden van energie, met welke instellingen er dient te worden gemeten, gemakkelijk uit te voeren oefeningen om de lezer vertrouwd te maken met het instrument en andere interessante informatie over de energielijnen (spiraal signalen, authentificatie van een signaal, hoe het negatieve deel van een energie signaal te neutraliseren tijdens het meten,...) en hoe u eenvoudige geobiologische correcties kan uitvoeren.

Bio-energie: dit deel omvat hoe de Lecher antenne te hanteren voor het meten/zenden van energie van/naar uzelf of een persoon, een volledig protocol voor het meten van de bio-energieën en met welke instellingen er dient te worden gemeten, hoe de energie van een ruimte te harmoniseren alvorens bio-energie werk uit te voeren, hoe interferenties van objecten/telefoon gedragen door de persoon/uzelf te verifiëren en te corrigeren, een basis bio-equilibreerprotocol waarmee de lezer in staat is om eenvoudige, maar essentiële equilibreringen uit te voeren, hoe te werken op afstand, hoe de persoon/uzelf te evalueren vóór en na de aanpassingen en equiliberingen door middel van de Bovis Schaal, hoe energie te broadcasten, gemakkelijk uit te voeren oefeningen en een vooropgesteld werkdocument.

De lezer zou na het bestuderen van deze Praktische Gids en het uitvoeren van de oefeningen in staat moeten zijn om bepalingen en eenvoudige, maar essentiële correcties te doen van hun woning, zichzelf, familie en vrienden en na verdere specialisatie, geobioloog of energeticus te worden.

De Praktische Gids bevat eveneens, de instellingen voor MEGALITHISCHE SITES en PLAATSEN VAN SPECIALE ENERGIE en NIEUWE BELANGRIJKE INSTELLINGEN die ONTDEKT WERDEN DOOR DE AUTEUR, ANNE-MARIE DELMOTTE, tijdens haar research.

Inhoud Praktische Gids voor het werken met de Lecher antenneInhoud Praktische Gids voor het werken met de Lecher antenneInhoud Praktische Gids voor het werken met de Lecher antenneInhoud Praktische Gids voor het werken met de Lecher antenne
Inhoud Praktische Gids voor het werken met de Lecher antenneInhoud Praktische Gids voor het werken met de Lecher antenne

Afwijzing van aansprakelijkheid: Het opvolgen en/of toepassen van de procedures en/of adviezen beschreven in de producten is volledig voor eigen verantwoordelijkheid. In ieder geval bij twijfel, maar ook bij ogenschijnlijke onschuldige (gezondheids)klachten, raadpleeg altijd eerst uw (huis)arts en/of specialist. Noch de lesfgeefster, noch de auteur, noch de uitgever of hun gemachtigden, kunnen voor eventuele gevolgen op welke wijze dan ook voortkomend uit de producten op deze website aansprakelijk worden gesteld. De lesgeefster of auteur van deze producten geeft geen medisch advies en geeft eveneens geen aanbevelingen naar het gebruik van een techniek als een vorm van behandeling voor fysieke of medische problemen. Een (huis)arts en/of specialist dienen steeds geconsulteerd te worden, zowel direct of indirect. De bedoeling van lefsgeefster en de auteur zijn alleen het aanbieden van informatie van algemene aard om u te helpen in uw zoektocht naar welzijn. In het geval u de gegevens in de producten op deze website gebruikt voor uzelf of anderen, dat uw constitutioneel recht is, nemen de lesgeefster, auteur en de uitgever of hun gemachtigden geen verantwoordelijkheid voor uw acties.

LECHER ANTENNE PRAKTISCHE GIDS

LEARN HOW TO DOWSE WITH A LECHER ANTENNA TRAINING COURSES AND BOOKS ENERGIES AT MEGALITHIC SITESLEARN HOW TO DOWSE WITH A LECHER ANTENNA TRAINING COURSES AND BOOKS ENERGIES AT MEGALITHIC SITESLEARN HOW TO DOWSE WITH A LECHER ANTENNA TRAINING COURSES AND BOOKS ENERGIES AT MEGALITHIC SITESLEARN HOW TO DOWSE WITH A LECHER ANTENNA TRAINING COURSES AND BOOKS ENERGIES AT MEGALITHIC SITES

5,0 VAN 5 STERREN ZEER GOED 'WERK'BOEK
Commentaar door L. Devriendt op Amazon DE

Beoordeeld in Duitsland op 7 augustus 2023
Een heel compact boekje is voor mij ondertussen uitgegroeid tot een serieus WERKboek.
Alle informatie is heel bondig verwoord, en bevat een schat aan informatie.
Ik heb het boek al enkele keren gelezen en herlezen, en telkenmale merk ik dingen op die ik bij een vorige lezing niet gezien had, en die nieuwe inzichten biedt.
Zeker een must voor wie meer wil weten over het werken met een Lecherantenne.
Aanvullend hierop biedt Mevr. Delmotte ook online-cursussen aan via haar website.
Deze beoordeling kan u hier op Amazon DE terug vinden.